Hírek - bet365

Darts vb – élő közvetítések és fogadás fokozók a bet365-nél

Az idei vb őrület még nem ért véget a labdarúgó világbajnokság döntőjét követően, hiszen december 15-én kezdetét vette a darts világbajnokság Londonban. A január 3-án megrendezésre kerülő döntőig majdnem minden nap rendeznek mérkőzéseket. A fogadóoldalak az utóbbi években már kiemelt figyelmet szentelnek a dartsnak is, egyre növekvő népszerűségének köszönhetően. A bet365 két ajánlattal is előállt a vb idejére, cikkünkben ezeket a lehetőségeket részletezzük.

Nézd élőben a meccseket

A bet365 a darts vb alatt minden mérkőzést élőben közvetít a honlapján. A live stream követéséhez felhasználói fiókkal kell rendelkezned, továbbá aktív egyenleggel, vagy az utóbbi 24 órában leadott fogadással. A bet365 magyar bejelentkezést követően a főoldalon válaszd ki a sportágak közül a dartsot. Miután rákattintottál, az első helyen a jelenleg zajló mérkőzés fog megjelenni, amennyiben ilyen nincsen, úgy a soron következő meccs lesz az első. A játékosok neve alatt, az időpont mellett található egy négyzetben a lejátszás gomb, amire kattintva elindul az élő közvetítés. Mindenképpen érdemes követni a meccseket, hiszen amellett, hogy évről-évre számos izgalmas találkozót láthatunk, a játékosok stílusának, jelenlegi formájának ismeretében a darts vb fogadás is egyszerűbb lehet.

Fogadj a fogadás fokozók segítségével

A fogadás fokozók a PDC darts vb-re is elérhetőek. Ezek megtekintéséhez nyisd meg a sportok közül a dartsot. Az események mellett zöld nyíl fogja jelezni, ha már van elérhető fokozó az adott mérkőzésre. Amennyiben egy választást hozzáadsz a szelvényedhez, úgy a szelvényeden a megnövelt szorzók lesznek láthatóak, az eredeti szorzókat pedig áthúzva fogja jelezni. Tapasztalataink alapján a darts vb-n eddig a fokozók az adott mérkőzés előtti napon jelennek meg.

A december 19-i, hétfői játéknap esti etapjának utolsó meccsén, várhatóan 22:30-tól, az egyik legnagyobb esélyes, Gerwyn Price, első meccsét fogja játszani az idei vb-n Luke Woodhouse ellen, aki már túl van egy győztes mérkőzésen az első fordulóból. A bet365 oldalán már elérhetőek a meccsre késztett fokozók, ez szerepel az alábbi képen is.

Bet365 darts vb fogadás fokozók
© bet365 2022.12.18.

Regisztráció a bet365-re

Ha még nem rendelkezel bet365 fiókkal, akkor itt az idő, hogy regisztrálj, hiszen továbbra is igénybe tudod venni a bet365 regisztrációs bónuszt, amivel akár 15.000 forintos kreditet is bezsebelhetsz.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Kivonul a Bwin Magyarországról
következő cikk
Unibet Premier League Boxing Day előzetes