skót-magyar eb 2024

Skócia ellen a továbbjutás esélyének megőrzéséért lép pályára Magyarország | sportfogadási előzetes

Vasárnap 21:00-kor a skótokkal játszik a magyar válogatott az Eb-csoportkörének utolsó fordulójában. Egy döntetlennel valószínűleg mindkét csapat kiesik, azonban egy győzelemmel csoportharmadikként még továbbjuthat.

A hat csoportharmadikból négy jut tovább. A szorzók a 2024.06.21. 21:40-kor állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Eb fogadásverseny - csodalátos nyeremények
Véget ér
Eb 2024 fogadási verseny
Véget ér
Aranygól tippjáték: Eb döntő - 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 16 millió Ft.
Véget ér
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds "gólok száma - több mint 0,5" fogadásrá | 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Véget ér
18+ | Játssz felelősséggel!

A sportfogadás Magyarországon lévő bukmékerei rengeteg Eb fogadási lehetőséget biztosítanak az Európa-bajnokság alatt.

Skócia-Magyarország A-csoport

Párosítás

Skócia a németek ellen gyakorlatilag pályán sem volt, lövés nélkül fejezte be a mérkőzést. Ehhez hozzájárult, hogy több mint egy félidőt játszott emberhátrányban. Svájc ellen kiegyenlítettebb mérkőzést játszott, ám azon a mérkőzésen is reaktív futball játszott Steve Clarke együttese.

Három belső védős játékot játszanak a skótok szárnyvédőkkel, a pálya tengelyében játszó játékosok nagyon közel helyezkednek egymáshoz, hogy a tengelybe tömörülve akadályozzák meg az ellenfelek támadásépítését és a szélre kényszerítsék a játékot.

Andy Robertson és John McGinn vállal nagy szerepet a labdajáratásból.

Scott McTominay a középpálya és a támadók között játszik. Elsősorban felívelt labdákkal próbálják megtalálni a támadások kibontakozása során, az ellenfél kapujának közelében pedig beadásokkal próbálják őt játékba hozni, ahogyan azt a Manchester United is teszi.

A magyar csapat számára fontos taktikai elem lehet a letámadás gyakori használata. A skót védők nem elég labdabiztosak, ezért nyomás esetén képesek technikai hibát véteni (Shaqiri gólja is ebből született). Szoboszlai, Sallai és Varga megzavarhatják és labdavesztésbe kergethetik a skót védőket, akár a labdás oldali szárnyvédő, illetve védekező középpályás is agresszívabb lehet és felléphet a labdaszerzés reményének érdekében.

Statisztikák

A skótok 3,2 várható gólt engedtek eddig az idei tornán az Opta adatai alapján. Ebbe belejátszik a németek elleni mérkőzés, ahol több mint a meccs felét emberhátrányban játszották és Havertz büntetője is benne van, ezért ez nem teljesen mutatja a skótok védekezési képességeit.

Ha kizárólag az egyenlő létszámnál engedett várható gól mutatót nézzük, 1,6-nyit engedtek.

Letámadás gyakorlatilag egyáltalán nem jellemzi a skótok játékát, ezért a magyar védelem valószínűleg zavartalanul építkezhet saját térfelén.

Csapatunk beszoríthatja a skótokat a mérkőzés kezdetétől fogva, s mivel győzelmi kényszerben lép pályára Marco Rossi csapata, ez jelentősen növelné Magyarország győzelmi esélyeit.

A hagyományos magyar stílus jellemzőit ismét alkalmazó magyar csapat (labdához pozícionált támadójáték) előtt kiváló lehetőség áll a továbbjutás megszerzése érdekében.

Skócia-Magyarország tippek, szorzók

Összességében elmondható, hogy a magyar válogatottnak minden esélye meglesz Skócia ellen a győzelem megszerzésére. A továbbjutás érdekében érdemes lenne minél több góllal nyerni, de a legfontosabb a győzelem.

A skótok nyílt játékból nem valószínű, hogy meg tudnák bontani a magyar csapat védekezését, ezért a pontrúgások és egyéb beadások levédekezése és a labdás technikai hibák elkerülése nagyon fontos lesz, hogy a magyar kaput megóvja csapatunk a góltól.

Véleményünk szerint a magyar csapat jobb edzői stábbal rendelkezik, mint a skót csapat. A skótoknál olyan szerkezeti problémák vannak, amiket tudatos és szervezett játékkal a magyar csapatnak ki kell tudnia használni.

A helyzetkihasználás más kérdés, de szerintünk nem lesz ezzel sem gond. Magyarország győzelmét várjuk.

Skócia-Magyaroszág tippek
22bet bónuszQuickwin bónuszUnibet bónusz
Végeredmény: Magyarország2,442,452,55
Dupla esély: Döntetlen vagy Magyarország1,5121,451,48
Magyarország 1,5 gól felett2,102,002,07
Magyarország nyer és 3,5 gól alatt3,403,603,45

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A továbbjutás lényegében eldőlt, de ki lesz a csoportelső? | Svájc-Németország
következő cikk
A hatalmas lehetőség előtt álló, bukdácsoló angolok útját északi szomszédjaink állják | Unibet előzetes