bwin

bwin

Ajánlott
Kifizetési arány
-
Fogadási piacok
14/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
5/6
Értékelés
0.0

A szerkesztők megjegyzése

A bwin 2022, december 19-től már nem kínál sportfogadási lehetőséget, de továbbra is sok más fogadóoldal közül válogathatsz:

Bwin vélemények

A bwin egy osztrák illetőségű online sportfogadóiroda, amely 1997 óta működik. A szervezet 25 éves tapasztalatra tekinthet vissza, és a legjobb fogadóirodák egyikének számít Európában. Több, mint 20 millió regisztrált sportfogadója van, és több, mint 25 országban rendelkezik engedéllyel.

Fő profilja a sportfogadás, de az online kaszinó és az élő kaszinó szerelmesei is megtalálják számításaikat a komoly hagyományokkal rendelkező portál felületén. A bwin által működtetett Poker Room az Év Póker Weboldala címet is megnyerte 2006-ban a UK Gambling Awards díjátadóján. A Poker Room szolgáltatást azóta megszüntette a cég 2009-ben.

Olyan szervezeteknek volt a szponzora az osztrák cég, mint a Real Madrid, a Bayern München, az AC Milan, a Juventus, vagy éppen a Moto GP világbajnokságnak. Jelenleg hivatalos szponzora az UEFA Európa-ligának, és az UEFA Európa Konferencia Ligának.

Előnyök és hátrányok

 • Erős márka
 • Bőséges választék
 • Mobilos felület kiváló
 • Túl sok információ a weboldalon
 • Tapasztalat megszerzése szükséges a könnyed használathoz

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 94-95%
 • Foci VB: 94-95%
 • Premier League: 94-95%

*Átlagos kifizetési arányok az 1/X/2 piacon

A szorzók is a legmegbízhatóbbak közé tartoznak. Vegyük példának az AS Roma-SSC Napoli mérkőzés szorzóit a bwin.hu alapján.

AS Roma: 2,90 (34,48%)

Döntetlen: 3,40 (29,41%)

SSC Napoli: 2,40 (41,67%)

A három kimenetel összesen 105,56%-ot tesz ki, vagyis 94,73%-os a szorzókulcs, ebből kifolyólag 5,27%-os árréssel dolgozik a bwin.hu a labdarúgás piacokon. Az árrés sportáganként eltérő lehet, de ha 94-95%-os szorzókulcsról beszélünk, akkor azt átlagon felüli minőségűnek tekinthetjük. Minél közelebb van a szorzókulcs a 100%-hoz, annál jobbnak minősül az a fogadó számára.

Mivel a bwin felajánl oddsnövelési lehetőségeket, ezért a végső nyeremények összege magasabb lehet, ami természetesen kedvez a sportfogadónak. Ezekkel az oddsnövelési ajánlatokkal kiemelkedhet egy online sportfogadóiroda a konkurenciából. Az árrés eltérő lehet sportáganként, de ha 94-95%-os szorzókulcsról beszélünk, ahogyan azt a bwin esetében láthatjuk, akkor azt átlagon felülinek tekinthetjük. Minél közelebb van ez a szám a 100%-hoz, annál valósabbnak tekinthetjük a szorzókat, vagyis annál jobb képet a sportfogadóiroda véleményét az adott esemény esélyeiről.

Fogadási piacok

14 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

Ahogy a belépést követően a bal oldali oszlopra tekintünk, láthatjuk a széleskörű fogadási piacokat. A bwin.hu legnépszerűbb sportága természetesen a labdarúgás, de ezen kívül számos sportágat találhat itt a fogadó, amelyeken belül kiválaszthatja a megjátszani kívánt sporteseményt, úgy, mint a tenisz, a kosárlabda, a kézilabda, a Forma-1, a motorkerékpár, a röplabda, a jégkorong, a vízilabda, az ökölvívás, és a golf. Sporton kívüli eseményekre is lehet fogadni, például politikai eseményekre.

Az események könnyen megtalálhatóak, a honlap design-ja megfelelőnek mondható. A népszerűnek tartott sportágak mellett a virtuális sportok is fellelhetőek a felületen. Az egyre népszerűbb fogadási szerkesztő (másnéven fogadáskészítő) és az oddsnövelő opciók is megtalálható az oldalon, amely a legnépszerűbb trendeket figyelembe véve is naprakésznek nevezhető.

Sportfogadás a bwin főoldalán
© bwin (2022.11.22)

A legnépszerűbb fogadási lehetőségek a labdarúgás piacian: mérkőzés eredménye, kétesély, gólok száma, mindkét csapat szerez-e gólt, félidők eredménye, pontos eredmény, szögletek, sárga lapok száma, félidő/végeredmény, eredmény (és az imént említett események) állása adott percben (30:00, 60:00, 75:00, stb). Az ázsiai hendikep kivételével minden népszerű fogadási lehetőség megtalálható.

Élő fogadás

A bwin élő fogadási funkciói is megfelelőnek tekinthetőek a piac többi szereplőjével összehasonlítva. Az élő fogadások során nagyon sok eseményt lehet élőben, streamen követni, így pontosabb képet kaphat a fogadó az esemény alakulásáról. Ez olyan sportágaknál is elérhető, mint a labdarúgás és a tenisz. Az élő fogadás működik számítógépről, mobiltelefon internetes felületéről, valamint a bwin alkalmazásával is (Android és iOS egyaránt).

Az élő közvetítések megtekintéséhez szükség van a regisztrációra, valamint arra, hogy valamennyi összeg legyen a sportfogadó számlájára feltöltve. Azokat a mérkőzéseket, ahol nincsen stream, grafikus ábrákon keresztül lehet figyelemmel kísérni az eseményt. A labdarúgás az élő fogadási lehetőségek terén is dominál, olyan fogadási lehetőségekkel, mint a végeredmény, a pontos végeredmény, hendikep, játékosok egyéni teljesítményei (gólszerző), és még sok egyéb ajánlatokkal. A kifizetés gyors, a fogadó hamar megkapja a pénzét, és korai kifizetés opció is van. A bwin is alkalmazza a fogadáskészítő (másnéven fogadásépítő) ajánlat lehetőségét, amivel a fogadó maga állíthatja össze az esemény több ajánlatát tartalmazó szelvényt.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

A bwin.hu felülete lehetőséget nyújt az eseményeket és a fogadást megelőző felkészülésre is. A sporteseményekből, sporthírekből álló naptárjuk remek lehetőséget kínál arra, hogy a fogadó felkészült maradjon a játéka során. A mérkőzésekhez tartozó statisztikákban elmélyülve olyan információkhoz juthat, amelyekkel több információ alapján dönthet fogadásairól.

Aktuális bwin promociók

Bónusz

bwin
Ajánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.75
Min. betét
1 500 Ft
bwin Bónusz
Megforgatási követelmények
5x befizetés + 5x bónusz megforgatása

A bónuszokat a főmenü tetején, középen lehet megtalálni a promóciók fülre kattintva. A bwin befizetési bónusz egy nagyon fontos eleme a portálnak.

 • 20 000 Ft értékű sport üdvözlő bónusz
 • 30 000 Ft értékű póker üdvözlő bónusz
 • 50 000 Ft értékű kaszinós üdvözlő bónusz
 • Fogadást szerkesztő (megemelt oddsok)
 • Combi+ (megemelt szorzók kombinált tippekre)

A Combi+ és az oddsnövelő opciók könnyedén hozzáférhetőek a főmenü bal oldalán a sportágak felsorolása felett. Lehetséges a fogadás módosítása is. Ebben az esetben a felvehető összeg kifizetésre kerül, az új fogadást pedig a fogadó által elvégzett változtatásokkal együtt rögzíti a rendszerébe a bwin.

Befizetési módok

5 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

A bwin.hu számos lehetőséget kínál be- és kifizetés megvalósítására. Nem minden opció elérhető minden országban. A fizetési folyamatok hatékonyak, a bwin nem fizettet díjat be- és kifizetésekért, de minimum limitek vannak. A bwin engedi a fogadónak, hogy minimális befizetési limiteket maga a fogadó állítson be a felelősségteljes sportfogadás érdekében.

A kifizetési minimumok eltérhetnek bankkártya kibocsátónként (VISA, MasterCard), erre érdemes odafigyelnie a sportfogadónak. A kifizetés számlára érkezése 2-4 munkanapba is beletelhet. Egyéb limiteket, mint például napi befizetési limit, is beállíthat a játékos, ezekben a kérdésekben szabad kezet ad neki a bwin.

Operációs rendszerek

A mobiltelefonon megnyitott bwin magyar nyelvű weboldal, valamint az Androidra, iOS-re is elérhető bwin alkalmazások is jól alkalmazkodnak a különböző képernyőméretekhez. A bwin magyar mobilos felületén alul találhatóak a legfontosabb fülek (menü A-tól Z-ig, Élő, Fogadószelvény, Fogadásaim, Élő kaszinó). A főmenü képernyője jobbnak mondható a számítógépes verzióénál, ahol talán túl sok információ meg jelenik meg egyszerre, és már rutinos felhasználónak kell lenni ahhoz, hogy a fogadó egyből megtalálja azt, amit keres.

Az alkalmazás jól optimalizált. Ezeken a felületeken is lehet kaszinózni, pókerezni, vagy élő fogadásokat kötni. Könnyen lehet téteket rakni, befizetéseket és kifizetéseket kezdeményezni, valamint mozogni a különböző felületek között a bwin oldalán.

Ügyfélszolgálat

5 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

Az ügyfélszolgálat az oldal egyik erősségének számít. Amikor erre kattint a játékos, könnyedén kiválaszthatja a segítségnyújtáshoz szükséges opciókat. Gyakori kérdések és válaszok is vannak itt, de emellett különböző lehetőségek is vannak a kapcsolatfelvételre (telefon, e-mail, élő chat a weboldalon, Facebook privátüzenet, Twitter privátüzenet). Telefonon 9-22 óráig elérhető a szolgáltatás, a többi elérhetőségen a hét minden órájában keresheti őket a sportfogadó. A válaszolási idő Facebookon és Twitteren is körülbelül 5 perc.

Ez bizonyítja, hogy a bwin egy teljes mértékben fogyasztóbarát online sportfogadóiroda. Törekednek a transzparens magatartásra, hogy a sportfogadó partnerként tekintsen rájuk.

Hírek 🚨

Kivonul a Bwin Magyarországról
Világbajnoki döntő sportfogadási előzetes

FAQ

Mitől tekinthetjük a bwin online sportfogadóirodát egy megbízható márkának?

Olyan partnerekkel kötött szponzori szerződést, mint a Real Madrid, a Bayern München, a Juventus, az AC Milan, vagy a Moto GP. Jelenleg a Borussia Dortmund, az Union Berlin, a belga és a portugál bajnoki liga, illetve az UEFA Európa-liga és az UEFA Európa Konferencia Liga működik együtt a bwinnel.

Mi tekinthető a bwin legnagyobb erősségének?

A fogyasztóbarát szemlélet, az ügyfélszolgálat, az átlagosnál jobbnak tekinthető szorzók, valamint a könnyű be- és kifizetési módok.

Miben kevésbé jó a bwin szolgáltatása?

A számítógépes verzióban a főmenü némileg zavaros, túl sok minden szerepel rajta. Az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőség, az ázsiai hendikep hiányzik a labdarúgás piacról.

Mi lenne egy jó tipp, amit tudnának tanácsolni az oldal használatakor?

Mivel nincsen minden sportág felsorolva a bal oldali oszlopban, inkább a sportágak A-tól Z-ig fület érdemes használni, és ott a kevésbé népszerű sportágakat és versenyrendszereket is meg lehet találni.

Regisztrációs folyamat

A bwin oldalán történő regisztráció Magyarországon nem számít bonyolultnak. Ahhoz, hogy valaki regisztrálni tudjon a bwin oldalán, a regisztrálónak legalább 18 évesnek kell lennie, és egy olyan országban laknia, ahol elérhető a bwin. Első lépésben a sárga regisztráció feliratú gombra kell kattintani, majd meg kell adni az országot, ahol az illető lakik. Ezt követően szükség lesz egy e-mail címre, a regisztráló teljes nevére, születési idejére, lakcímére és telefonszámára. Utána egy biztonsági kérdést is meg kell adnia, majd kiválaszthatja a pénznemet, amelyben be- és kifizeti majd a pénzt. Végül adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Ezután kiválaszthatja regisztrációs bónuszát is. Az ezutáni befizetés minimum összege 3000 Ft. A számla létrehozását követően kezdheti el a sportfogadó a játékot a bwin oldalán. A bwin belépés és bejelentkezés az oldalon könnyű.

Összegzés

A bwin hu online sportfogadóirodát egy olyan portálnak tartjuk, amelyet szívesen ajánlunk magyarországi sportfogadóknak. Ez egy olyan hagyományokkal és márkaerővel bíró szervezet, amely fogyasztóbarát, amely jó minőségű, bár nem kiemelkedő szolgáltatást nyújt, amely támogatja a felelősségteljes sportfogadást, és lehetőséget kínál akár arra is, hogy a játékos kitiltsa magát, vagy befizetési tilalmat állítson be magának. A legfontosabb sportágaknál megfelelő szorzókulccsal rendelkezik, vagyis az oddsai iparági szinten minőséginek tekinthetőek.

Szívesen tudjuk ajánlani egy kezdő sportfogadónak is, de türelemre intenénk, ugyanis rengeteg információ és fogadási lehetőség van ezen az oldalon, ezeknek a feltérképezése, a tapasztalatok megszerzése, valamint sportfogadóirodával szembeni előny (oddsnövelők, bónuszok használata) kovácsolása időbe telik.

A bwin használatát legalább annyira tudjuk ajánlani mobiltelefonon (különösen az alkalmazásukon) keresztül, mint számítógépen. Fontos előre eldönteni, hogy mekkora összeget tesz félre a sportfogadó a játékra (bankroll), amellyel játszani fog, és hogy ehhez hűen tartsa magát.

Érdemes élni a bónuszok, szorzónövelők által kínált lehetőségekkel. Ezekkel egységnyi erőfeszítéssel juthat nagyobb nyereményhez a fogadó, de persze ezt is csak felelősségteljesen érdemes alkalmazni. Az ügyfélszolgálat előzékenyen segít probléma esetén, a szerencsejáték hatóságokkal való együttműködés jellemzi a bwin működését.

Az oldalra történő regisztráció egyszerű. Fogadási piacai bővelkednek sporteseményekben, élő fogadásnál pedig szintén át tudja élni azt az adrenalin löketet a fogyasztó, amellyel asszociáljuk az élő fogadásokat.