betfair hírek

A Hungaroringen folytathatja történelmi menetelését a Red Bull | Magyar Nagydíj Betfair sportfogadási előzetes

A Hungaroringen kerül megrendezésre az idei Forma-1-es világbajnokság 11. futama, a Magyar Nagydíj. A 22 versenyből álló évad a feléhez közeledik, ám a legnagyobb kérdések ha nem is matematikailag, de gyakorlatilag eldőltek. Max Verstappen harmadik világbajnoki címét fogja megszerezni idén, ha nem történik valami teljesen váratlan fordulat a szezon során. Amennyiben minden hátralévő futamon 2. helyen ér célba, már akkor is világbajnok.

Azonban ahogyan az évad korábbi versenyeit megelőzően is említettük, ez nem jelenti azt, hogy nem lennének olyan F1 fogadások, amelyekkel sikeresek lehet egy sportfogadó. Mi ezeket próbáljuk felkutatni, és Olvasóink elé tárni. A szorzók a 2023.07.20. 16:10-es állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Rekordok közelében a Red Bull

  • Zsinórban 5 győzelmet aratott Verstappen pole-ból indulva. Michael Schumacher 6 ilyen sikerrel tartja a rekordot.
  • Verstappen egy vasárnapi diadallal Nico Rosberget, Alberto Ascarit, Michael Schumachert érné utol zsinórban aratott 7 sikerével. A rekord megdöntéséhez Belgiumban és Hollandiában is nyernie kellene.
  • Zsinórban 11 nagydíjon ért célba elsőnek Red Bull által vezetett autó, 12-szer egy csapat sem nyert korábban egymás után
  • A Red Bull vasárnap érheti el 250. dobogós helyezését az istálló történetében (Ferrari 800, McLaren 495, Williams 313, Mercedes 286)

Időjárás-előrejelzés

Magyarokként nagyon büszkék lehetünk arra, hogy számos legendás futamnak volt hazánk házigazdája, amelyben sokszor nagy szerepet játszott az eső és a változó időjárás. A pálya karakterisztikája önmagában nem rejteget túl sok izgalmat, kevés igazán jó előzési pont van, ezért sokszor szükség volt az esőre az izgalmak fenntartására.

Forma-1 Magyar Nagydíj
© Betfair (2023.07.20.)

A legfrissebb előrejelzések szerint pénteken a második szabadedzés során eshet az eső, az egész napra vonatkozóan 80%-os a csapadék valószínűsége. Szombaton 20%, vasárnap pedig 20%-nál is kevesebb az eső valószínűsége. A legmagasabb hőmérséklet 29-30 Celsius-fok lesz, tehát nem lesz az a rettegett forróság sem.

Újdonság

Először veti be az FIA azt az elképzelést, miszerint az időmérő edzésen a Q1-ben csak kemény, a Q2-ben csak közepes, a Q3-ban csak lágy keverékű gumival lehet autózni. Ha az FIA elégedett lesz az eredményekkel, ez 2024-től tartós bevezetésre is kerülhet.

Magyar Nagydíj tippek, szorzók

Nehéz elképzelni, hogy ne Red Bull siker szülessen a 38. Magyar Nagydíjon. Max Verstappen győzelmére szerintünk még mindig nem elég alacsony a szorzó a valós esélyekhez képest (1,28). A Betfair felkínál egyes kombinált fogadásokat, amelyek magasabb oddsot kínálnak. Ezek közül két kedvencünk is van, a lentebb található tabellában olvashatóak ezek.

Magyar Nagydíj Betfair tippek
Futamgyőztes: Max Verstappen1,28
#Odds on that – kiemelt: Verstappen nyer, Ricciardo pontszerző4,00
#Odds on that – kiemelt: Sergio Pérez nyer és Lewis Hamilton dobogós23,00
Dobogós helyezés: Lewis Hamilton2,20
Rangsorolt pilóták száma: 18,5 felett2,70

Az online sportfogadás bónuszai mindig nagyon fontosak a fogyasztók számára. A Betfair bónuszról korábban már írtunk oldalunkon, a Betfair vélemények szerint az egyik legkülönlegesebb fogadói portál tőzsde opciójának köszönhetően.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Wimbledoni szuperderbi a férfi egyes döntőben | 22bet fogadási előzetes
következő cikk
Hamburgban kezdődik a Bundesliga 2. | Bet365 sportfogadási előzetes