Hírek - bet365

Hamburgban kezdődik a Bundesliga 2. | Bet365 sportfogadási előzetes

Péntek este elindul a Bundesliga 2., vagyis a német másodosztály küzdelmei a 2023-2024-es szezonban. A Hamburger SV a Schalke 04 csapatát fogadja. Érdekesség, hogy a Bet365 szorzói alapján ez a két csapat a legesélyesebb a feljutásra, vagyis a szervezők egy nem akármilyen mérkőzést helyeztek az 1. forduló nyitómérkőzésének idősávjába.

A Bet365 a sportfogadás Magyarországon lévő szereplői közül az egyik legmarkánsabb. A fogadási oldalak közül egyértelműen a legnépszerűbb. A szorzók a 2023.07.25. 14:45-kori állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Átigazolások

A Hamburg eddig kevesebbet költött igazolásokra, mint a Schalke. Immanuel Pherai megvételén kívül (750 ezer euró) csupán szabadügynökök leigazolásával és más játékosok kölcsönvételével erősítették keretüket. A gelsenkircheniek Ron Schallenberget vették meg a Paderborntól 2 millióért. A kiesést követően Amine Harit (Marseille) és Rodrigo Zalazar (Braga) is 5 millió euró ellenében távozott a klubtól.

Hamburg-Schalke 04 Bundesliga 2. nyitány
© Bet365 (2023.07.25.)

Potenciális főszereplők

A hazaiak részéről Robert Glatzelt érdemes kiemelni, aki 19 góljával komoly főszerepet játszott a Hamburg feljutási törekvéseiben. A korábbi Győri ETO-nevelés Bénes László 6 gólt szerzett.

A Schalke házi gólkirálya Marius Bulter volt, aki a Hoffenheimbe igazolt, ezért kérdéses, hogy a 35 éves Simon Terodde képes lesz-e magára vállalni a gólszerzés feladatait.

2022/2023

A Hamburg volt a legjobb csapat tavaly idegenben a másodosztályban, míg a Schalkénál csak a Werder Bremen szerzett kevesebb pontot otthon, azonban most pont fordított lesz a pályaválasztás joga. Ennek ellenére a Schalke által szerzett 12 idegenbeli gól a Bochummal együtt a legkevesebb volt a Bundesligában.

Hamburger SV-Schalke 04 Bet365 szorzók, tippek

Véleményünk szerint egy gólgazdag mérkőzésre számíthatunk. Tavaly a Hamburg meccsein esett a második legtöbb gól mérkőzésenként (3,38/mérkőzés), míg 3,12 gól esett meccsenként a Schalke meccsein, amelynek meccsein 62%-ban esett 2,5-nél több gól.

Továbbá, a Schalke a kiesést követően meggyengült, ezért szerintünk valószínűbb, hogy ők lassan kezdik a szezont, mint a feljutásra törekvő hamburgiak.

Hamburg-Schalke 04 Bet365 tippek
Gólok száma: 2,5 felett1,65
Dupla esély: Hamburg vagy döntetlen1,36
Nincs fogadás döntetlenre: Hamburg1,66
Hamburg nyer és 1-nél több gól esik a mérkőzésen2,40

A Bet365 bónusz trükkjével remek lehetőség nyílik a fogadó előtt, hogy egy alaptőkét szerezzen a játékos. A hendikep jelentéséről korábban már írtunk az oldalunkon.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
A Hungaroringen folytathatja történelmi menetelését a Red Bull | Magyar Nagydíj Betfair sportfogadási előzetes
következő cikk
Ki nyer a legendás Spa-Francorchamps-ban? | Sportfogadási előzetes