20as odds Unibetnél (Szerbia-Svájc)

Szerbia-Svájc | 20as odds az Unibet-nél

A mai napon rendezik a világbajnokság csoportmérkőzéseinek harmadik fordulójának utolsó játéknapját. A G és a H csoport továbbjutóira fog ma fény derülni, akik utolsóként csatlakozhatnak a legjobb 16-os mezőnyhöz. A G csoportban Kamerun és Brazília, valamint Szerbia és Svájc fog összecsapni egymással. A braziloknak már nincs nagy oka az aggodalomra, hiszen első két csoportmeccsükön nyertek, így a végső győzelemre is esélyes gárda már biztos továbbjutóvá vált. A másik három csapat közül még bármelyikük számára alakulhatnak kedvezően az eredmények, így Kamerun mindent bele fog adni, és a Szerbia – Svájc meccs is kimondottan kemény összecsapásnak ígérkezik.

Az Unibet hu mai promóciójával még ennél is izgalmasabbá válhat, hiszen a mai ajánlatuk erre a mérkőzésre vonatkozik. Az új felhasználóknak lehetőségük van 20-as oddsal megfogadni azt, hogy a szerb csatárnak, Aleksandar Mitrovicsnak, több, mint 0,5 kaput eltaláló lövése lesz, azaz legalább egyszer kapura fog lőni. A Fulham játékosának több komoly helyzete is volt Szerbia előző, Kamerun elleni meccsén, közte kettő kaput eltaláló, amiből egyet gólra is váltott. Szerbia jelenleg 1 ponttal a csoport tabellájának utolsó helyén áll, így a továbbjutáshoz mindenképpen győzelemre van szükségük Svájc ellen.

Megnövelt 20-as odds az Unibeten.
© unibet (2022.12.02.)

A promóció részletei

Az ajánlat kizárólag új játékosok számára érvényes, akik most nem csak a 20 000 forint értékű unibet üdvözlő bónuszt, hanem ezt a megnövelt szorzót is ki tudják használni a regisztrációt követően. A bónusz igénybevételéhez a regisztráció megkezdése előtt ki kell jelölnöd, hogy melyik üdvözlő bónuszt szeretnéd igénybe venni. Ha elkészült a profilod, minimum 2700 forintot kell feltöltened a számládra. Az ajánlathoz nem tartoznak külön megforgatási feltételek, amennyiben nyersz a fogadással, úgy a nyereményed készpénzben kivehető összegként fog jóváírásra kerülni.

Lépésről lépésre

Ha már feltöltöttél a számládra legalább 2700 forintot, akkor keresd meg a Szerbia – Svájc fogadás piacai között a „Játékos általi kaput eltaláló lövések” fület. Itt válaszd ki Alekszandar Mitrovicsot, és a több, mint 0,5 kaput eltaláló lövés opciót. A megnövelt odds akkor válik láthatóvá, ha a választásodat már hozzá adtad a fogadószelvényhez. A fogadás minimum és egyben maximum tétje 500 forint. Ennyivel teheted meg tehát ezt a fogadást 20-as szorzóval. A nyereményed a tét 20-szorosa, tehát 500 forinttal a nyeremény 10 000 forint lesz győztes fogadás esetén.

Ha esetleg még nem kaptál volna kedvet a fogadáshoz a világbajnokság általi fociőrület közepette, ezt az ajánlatot már tényleg érdemes kihasználnod. A megnövelt szorzóval akár már ma estére meghússzorozhatod a feltett téted. A Szerbia – Svájc oddsokon kívül érdemes megnézned a többi mérkőzésre kínált szorzókat is. Nem beszélve arról, hogy a kieséses szakaszban is biztosan be tudsz majd zsebelni néhány online sportfogadási bónuszt.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Fogadás a vb csoportkör utolsó fordulójára
következő cikk
Világbajnokság nyolcaddöntőinek előzetese