Unibet - hírek

20-as odds a Super Bowl-ra az Unibetnél

Az idei NFL döntőben Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs összecsapást rendeznek a State Farm Stadionban, Glendale-ben, Arizonában. A milliók által várt mérkőzés már nem csak az USA-ban, hanem hazánkban is egyre több nézőt vonz a képernyők elé, a késői időpont ellenére is. Magyarországi idő szerint 00:30-kor veszi kezdetét a meccs és a köré szervezett nagyszabású show. A Super Bowl fogadás már szinte hozzá tartozik az eseményhez, évről évre a legtöbb piacot erre kínálják a fogadóirodák.

Befizetési bónusz + 20-as odds a Super Bowlra

Az Unibet az új játékosokra is gondolt idén, hiszen a frissen regisztrált felhasználók a befizetési bónusz mellett most 20-as szorzóval fogadhatnak az Eagles – Chiefs mérkőzés győztesére. A befizetési bónusz mindig elérhető az Unibetnél, ennek értéke maximum 20.000 forint fogadási összeg is lehet. Az Unibet üdvözlő bónuszt már bemutattuk oldalunkon, ebben a cikkben a 20-as oddsra fogunk összepontosítani.

Unibet 20-as odds a Super Bowlra.
©Unibet (2023.02.09.)

Eagles – Chiefs szorzók

Ahogy az Eagles Chiefs fogadási előzetesünkben is elemeztük már, egy sok pontos találkozó várható. Szoros meccsre számíthatunk, hiszen az idei döntőbe az első két kiemelt jutott be. Az Unibet egy kicsivel nagyobb esélyt ad a Philadelphia Eagles számára 1,83-as szorzóval, a Kansas City Chiefsre valamivel nagyobb, 2,06-os szorzót kínál. A promócióval most 20-as oddsal fogadhatod meg bármelyik csapat győzelmét.

Csapat
Philadelphia Eagles1,83
Kansas City Chiefs2,06
Oddsok – 2023.02.09. 20:00

Felhasználási feltételek

Nagyon fontos, hogy a promóciót csak a már 18. életévüket betöltött, újonnan regisztrált, magyar játékosok vehetik igénybe. Az ajánlat a Philadelphia Eagles-Kansas City Chiefs mérkőzésre a mérkőzés nyertese (hosszabbítással együtt) fogadási piacra vonatkozik. Ahhoz, hogy ki tudd használni a lehetőséget, a regisztrációkor be kell jelölnöd, hogy ezt a promóciót szeretnéd választani. A számlanyitást követően add hozzá a választást a szelvényedhez, ekkor fogja jelezni neked a 20-as szorzót. A minimum és a maximum fogadási tét is 500 forint.  A fogadási lehetőséget a mérkőzés tétlapján a „Legnépszerűbb fogadások” fül alatt azonnal megtalálhatod. Az ajánlat a mérkőzés kezdetéig érvényes, és másik fogadási piacokkal nem kombinálható. A promóció az Unibet mobil alkalmazáson is elérhető, ugyanezekkel a feltételekkel, azok számára, akik a telefonos fogadást részesítik előnyben.

A fogadás 3 lépésben

1.Keresd meg az Eagles – Chiefs eseményt a sportfogadás fülnél.

2.Add hozzá a választásod a fogadószelvényedhez, a megnövelt szorzó ekkor lesz látható.

3.Add le a fogadásod 500 forinttal és szurkolj a győzelemért!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Eagles-Chiefs felvezető a legkülönlegesebb fogadási ajánlatokkal
következő cikk
Ötödször is klub világbajnok lesz a Real Madrid, vagy bombameglepetés születik?